Miten voin lähettää maksulinkin asiakkaalle tilauksesta?

Maksulinkki on kätevä tapa vastaanottaa maksu asiakkaan tilauksesta silloin, kun tilaus on tehty esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Luot tällöin uuden tilauksen asiakkaalle Evention hallinnan kautta ja lähetät hänelle maksulinkin sähköpostiin. Kun asiakas suorittaa maksun verkkopankissaan tai kortilla, tilaus vahvistuu. Jos olet valinnut tilauksen toimitustavaksi Sähköinen lippu, liput lähtevät asiakkaalle maksun saavuttua sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Toimi näin:

• Luo uusi tilaus Evention hallinnassa, varaa tarpeelliset liput ja tuotteet
  • Valitse maksutavaksi Verkkomaksut ja toimitustavaksi Sähköinen lippu (voit toki valita myös muun toimitustavan asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti)
  • Klikkaa Lähetä maksulinkki
  • Valitse maksulinkin lähetys sähköpostitse ja kirjoita sähköpostiosoite, johon linkki lähetetään.
  • Kirjoita halutessasi saateteksti
  • Lähetä viesti