Tuotteiden erityisasetukset kassanäkymässä

Oletuksena kaikki Eventioon syötetyt tuotteet ovat kassanäkymän Tuotteet-välilehdellä näkyvillä ja myynnissä.

Voit muokata kassalla näkyviä tuotepainikkeita tuotekortin Kassa-asetukset -kohdasta (Perustiedot-välilehdellä):

• Tuotteen nimi kassalla -kentällä voit yliajaa kassapainikkeessa näkyvän nimen, esimerkiksi lyhentää sitä
  • Avoin hinta -ruksilla voit määrätä tuotteen toimimaan siten, että hinnan voi määrittää itse joka kerta kun tuote valitaan
  • Tuotepainikkeen väri -kenttään voit kirjoittaa värikoodin (tai englanninkielisen värin nimen), jolloin tuotepainike tulee ruudulle asianomaisella värillä. Voit katsoa värikoodeja esimerkiksi tältä sivustolta
  • Kassahuomautus -kenttään voit kirjoittaa lisätietoja, joka näytetään myyjälle tuotetta valittaessa

Tuotteen näkyvyyden muuttaminen

Voit tarvittaessa piilottaa tuotteen kassalta kokonaan ruksilla "Piilota tuote kaikilta kassoilta".

Jos haluat näyttää tuotteen vain joillain kassoilla, lisää ruksi kohtaan "Näytä tuote vain valituilla kassoilla" ja valitse alta ne myyntipisteet, joissa tuote on myynnissä.

Yllä olevassa esimerkkikuvassa tuote olisi näkyvissä vain Kesäteatterin lippukassoilla, mutta ei ole näkyvissä Runovirta-myyntipisteessä eikä Toimiston myyntipisteessä.

Tuotepainikkeen värin vaihtaminen

Tuotepainikkeet ovat oletuksena valkotaustaisia.

Voit korostaa haluamasi tuotepainikkeen värillä, kun kirjoitat Tuotepainikkeen väri -kenttään värikoodin (tai nimen):

Tällöin painikkeen väri korostuu: