Miten voin lisätä verkkokauppaan yläkuvan?

Verkkokaupan yläosassa näkyvä banneri on kauppasi ”näyteikkuna”. Responsiivinen banneri skaalautuu automaattisesti eri kokoisille näytöille, joten suunnittelethan sisällön siten, että haluamasi informaatio pysyy luettavana myös mobiilikäyttäjillä. Banneriin on syytä sisällyttää myös logo.

Suosittelemme bannerin korkeudeksi maksimissaan 250 px. Leveys kannattaa olla 1000 px, jolloin banneri on sisällön kanssa yhtä leveä, mutta halutessasi voit myös tehdä leveämmän.
Voit lisätä yläkuvan verkkokauppasi asetuksiin seuraavasti
  • Siirry  Evention hallinnassa verkkokauppa-asetuksiin (suora linkki)
  • Klikkaa verkkokaupan osoitetta
  • Siirry Ulkoasuasetukset-välilehdelle
  • Rullaa kohtaan Yläkuva, lisää kuva Vaihda kuva -painikkeesta