Lipunlukijan valon kytkeminen pois päältä

Lipunlukijan valo saattaa haitata lippujen tarkastamista älylaitteiden näytöiltä, kun lippuja luetaan ulkona.

Tämä ohje opastaa, kuinka valo voidaan kytkeä pois päältä.

Nautiz X2

Nautiz X2 laitteissa lukemisessa valo voidaan kytkeä pois päältä alla olevan ohjeen mukaisesti:

1. Valitse Sovellusvalikko 2. Valitse Settings 3. Vieritä alas System -kohtaan,
valitse Scan Setting
4. Valitse iScan Setting 5. Valitse Symbologies 6. Vieritä listaa alas ja
valitse Special Setting

7. Valitse Lights Configuration 8. Muuta asetus
Aimer Only -tilaan

Jos valo on päällä asetuksen muuttamisen jälkeen, poistu asetuksista/sulje kyseinen ikkuna.
Tämän jälkeen muutos tulee käyttöön.

Kun lukijan valo halutaan kytkeä päälle muuta asetus ohjeen 8. kohdassa tilaan ILLUM_AIM_ON