Nollahintaisen tilauksen tekeminen hallinnan kautta

Kirjaudu Eventioon ja klikkaa oikeasta yläkulmasta "Uusi myynti".

Valitse avautuvasta tapahtumalistasta se tapahtuma tai ne tapahtumat, joihin haluat luoda lippuja.

Valitse avautuvasta tuotelistauksesta halutut lipputyypit tilaukselle ja klikkaa "Tallenna tilaukselle".

Klikkaa yläkulmasta "Sulje".

Tilauksella klikkaa tuotemäärästä ja aseta hinnaksi 0€ (tai muu haluamasi summa) ja tallenna.

Tuoterivi näkyy vielä alustava -tilassa. Klikkaa "Valitse kaikki" ja "Vahvista ja merkitse maksetuksi"

Viimeiseksi vielä muodosta liput tilaukselle. Tämä tehdään valitsemalla "Liput" -välilehti vasemmasta reunasta, jonka jälkeen klikataan "Muodosta uudet liput". Avautuvasta ponnahdusikkunasta voi lähettää liput sähköpostiin.