Miten teen sarjakortin?

Sarjakortin luominen aloitetaan " Tuotteet" -välilehdeltä lisäämällä uusi tuote. Tuotteen tyypiksi määritellään sarjakorttituote. Tässä esimerkissä tehdään sarjakortti, jolla saa lunastettua kolme lippua.

Tallentamisen jälkeen pääset muokkaamaan sarjakortin tuotekohtaisia asetuksia. Avataan vasemmanpuoleisesta valikosta "Sarjakorttiasetukset", jossa määritellään sarjakortin koko, henkilökohtaisuus sekä voimassaolo.

  • Sarjakortin koko tarkoittaa, että montako lippua yhdellä sarjakortilla voi lunastaa.
  • "Sarjakortti on henkilökohtainen" tarkoittaa, että sarjakortilla voi lunastaa vain yhden lipun per tapahtuma. Sarjakortilla voi lunastaa useamman lipun per tapahtuma, jos tätä asetusta ei laita päälle.
  • Voimassaolokenttä määrittelee sen, että kuinka kauan sarjakortti on voimassa. Mikäli voimassaoloa ei määritellä erikseen niin sarjakortti vanhenee, kun se on käytetty kokonaan.

Sarjakortti on nyt luotu ja se tulee erillisenä tuotteena myyntiin verkkokauppaan. Seuraavaksi määritellään tapahtumalle sarjakorttituote. Tapahtumaan tehdään nollahintainen tuote, jonka voi lunastaa syöttämällä sarjakortin koodin verkkokauppaan.

Aloitetaan luomalla nollahintainen tuote, jonka voi nimetä esim. "Sarjakortilla".

Tuotteen luomisen jälkeen siirrytään tuotekohtaisiin asetuksiin, jossa määritellään että kyseistä tuotetta voi ostaa vain sarjakortilla. Tuotekohtaisiin asetuksiin siirrytään oranssista kynästä klikkaamalla.

Tuotekohtaisista asetuksista siirrytään "Ostorajoitukset" -välilehdelle. Ostorajoituksista määritellään ensin täppä "Vain sarjakortilla" ja listasta valitaan, että millä sarjakortilla voi lunastaa kyseisen tuotteen. Valitse listasta molemmat sarjakortit, jos sarjakortteja on useampi. Esimerkiksi kolmen ja kuuden lipun sarjakortti. 

Huom! Tällä välilehdellä on erillinen "Tallenna ostorajoitukset" -painike, joka löytyy kun sivua kelaa alaspäin. "Tallenna tapahtumatiedot" ei tallenna ostorajoitusasetuksia.

Näiden vaiheiden jälkeen sarjakortti on luotu onnistuneesti ja sarjakortilla voi lunastaa lippuja verkkokaupasta. Koodi syötetään verkkokaupan koodikenttään, jolloin "Sarjakortilla" tuote tulee näkyviin.

Oliko tästä artikkelista hyötyä? Kiitos vastauksestasi Arviointi epäonnistui

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä