Miten voin numeroida osallistujat (esim. juoksunumerot)

Osallistujanumerointi-toiminto on yksinkertainen tapa antaa ilmoittautuneille rintanumero / kilpailunumero. Toimi seuraavasti:

• Klikkaa osallistujaluettelo avoimeksi haluamasi tapahtuman kohdalta
  • Klikkaa Osallistujanumerointi
  • Aseta numeroinnin asetukset seuraavalla sivulla ja klikkaa Tee numerointi

Huomaa, että numerointia ei tehdä automaattisesti uusille ilmoittautumisille. Voit kuitenkin tehdä numeroinnin vasta ilmoittautumisen päätyttyä. Klikkaamalla "Älä korvaa jo olemassa olevia numeroita" voit numeroida ne osallistujat, jotka eivät ole vielä saaneet numeroa.