Lippujen tulostaminen kassalla

Tämä ohjeen avulla kassalta voi tulostaa liput, kun tilaus on jo olemassa Eventiossa. Liput voi tulostaa riippumatta siitä onko tilaus maksamaton vai maksettu.

Aloitetaan kassalta hakemalla asiakkaan tilaus. Tilauksen voi hakea asiakkaan nimellä tai tilausnumerolla.
Avataan tilaus kassalla ja klikataan "Näytä lisävalinnat" -painiketta, jonka jälkeen tulostetaan liput.