Kampanjakoodien luominen

Kampanjakoodeja voidaan luoda helposti tuotteille. Pienellä määrällä asetuksia saadaan helposti toimiva kampanjakoodi, jolla asiakas voi saada lipun joko alennushintaisena tai ilmaiseksi.

1. Paina "hampurilaisvalikkoa"

2. Klikkaa Kampanjakoodiluettelo auki

Kampanjakoodiluettelosta pääset tekemään uusia kampanjakoodeja ja näkemään jo voimassa olevia tai vanhoja kampanjakoodeja.

Uuden kampanjakoodin luonti

Uusi koodi nappulasta pääset luomaan uuden kampanjakoodin, joka avaa yllä näkyvän ikkunan.

1. Valitse kampanjalle sisäinen nimi, tämä voi olla vaikka sama nimi kuin julkisessa
  2. Valitse kampanjakoodille julkinen nimi
  3. Käytä koodiin vain isoja kirjaimia ja numeroita, älä käytä ääkkösiä
  4. Aseta kampanjakoodin viimeinen käyttöpäivä. Tämä asettaa automaattisesti koodin päättymään kyseisen päivän loppuun (23:59)
  5. Paina lopuksi luo koodi

Tuotteiden lisäys kampanjakoodille

Lisätään nyt kampanjakoodille tuote. Samalle kampanjakoodille voi olla lisättynä myös useampi tuote.

1. Siirry tuotekohtaiset asetukset välilehdelle

2. Paina lisää useita tapahtumatuotteita

3. Valitse avautuneesta ikkunasta kampanjakoodilla kytkettävät tuotteet

4. Paina lisää tuotteet

Kampanjakoodin käyttökerrat ja hinnat

Määritä tuotteelle:

1. Hinta

2. Näytä täpällä saadaan kaupassa piilotettu tuote näkyviin koodia käytettäessä (Huomioi, että tämä täppä on valittavissa vain, jos tuote on piiloitettu)

3. Enimmäismäärä, eli kuinka monta kertaa tämä tuote voidaan ostaa käyttämällä koodia

4. Enimmäismäärä (per tilaus) määrittää kuinka monta alennushintaista tuotetta voi olla ostoskorissa

5. Tallenna lopuksi koodin tuoteasetukset

Kampanjakoodi on nyt onnistuneesti luotu verkkokauppaan.