Miten muokkaan uuden sähköisen lipun (tickets.eventio.fi) ulkoasua?

Evention uusi sähköinen lippupalvelu (tickets.eventio.fi) korvaa nykyiset sähköpostiin tulevat PDF-liput. Uusi palvelu mahdollistaa laajemmat lipun ulkoasumuutokset sekä tulevaisuudessa tapahtuma-aikaisen kommunikoinnin lipunostajan ja tapahtumajärjestäjän välillä.

Jos haluat ottaa uuden sähköisen lipun käyttöön, ota yhteys Evention asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@eventio.fi.

Lipun ulkoasun muokkaaminen

Voit muokata lipun ulkoasua asiakastili-, tapahtuma- tai tuotekohtaisesti.

Lippuasetuksien vaikutus:

• Asiakastilikohtaiset lippuasetukset vaikuttavat kaikkiin tilin lippujen ulkoasuihin
  • Tapahtumakohtaiset lippuasetukset yliajavat asiakastilikohtaiset asetukset
  • Tuotekohtaiset lippuasetukset yliajavat asiakastili- ja tapahtumakohtaiset asetukset

Ulkoasun muokkaaminen tapahtumaa joko asiakastilin asetuksista tai tapahtuman / tuotteen asetuksista Lippuasetukset-välilehdeltä, tickets.eventio.fi -asetuksien alta.

Lippuasetukst

Suositukset lippuasetuksiin

Taustan asetukset

• Taustakuvaksi suosittelemme toistuvaa kuviota (pattern), joka näyttää samalta riippumatta loppukäyttäjän laitteesta. Taustan ei tulisi sisältää tekstiä tai muuta informaatiota, sillä se saattaa jäädä esimerkiksi mobiililaitteilla peittoon lipun taakse.
  • Taustaväriksi suosittelemme neutraalia väriä (esimerkiksi vaalean harmaa), joka ei häiritse käyttäjän kokemusta.

Kuvien asetukset

Kuvia voidaan käyttää näyttämään esimerkiksi sponsorin logoja tai tulevaa otteluaikataulua. Ylä- ja alakuvien suositeltu koko on 857x240.

• Yläkuva näkyy lipun yläpuolella, järjestäjän logon alapuolella.
  • Alakuvan näkyy lipun jälkeen
  • Järjestäjän logo näkyy kaikista ylimpänä, yläkuvan yläpuolella. Tämä voidaan kytkeä päälle ja pois. Voit muokata järjestäjän logoa asiakastilin asetuksista perustietojen alta.

Lisätietojen asetukset

• Tulostusosion voi kytkeä päälle tai pois. Tämä näyttää / piilottaa "Tulosta lippu" -napin, jonka avulla loppukäyttäjä voi helpommin tulostaa lipun. Lippujen tulostaminen on silti mahdollista selaimen omilla työkaluilla.
  • Kuittiosion voi kytkeä päälle tai pois. Kuittiosiossa näkee lipun ostotiedot teknisten tietojen ohella.