Toimitustavan lisätiedon lisääminen

Näin lisäät toimitustavalle lisätiedon, joka näkyy verkkokaupassa:

Siirry asiakastilin hallintaan klikkaamalla asiakastilin nimestä ja "Asiakastilin hallinta".Siirry välilehdelle "Toimitustavat", jossa näet kaikki asiakastililläsi käytössä olevat toimitustavat.

Klikkaa "Muokkaa" sen toimitustavan kohdalta, jolle haluat lisätä lisätiedon.

Avautuvasta valikosta siirry välilehdelle "Toimitustavan valinta" ja kirjoita lisätietoja toimitustavasta kohtaan "Lyhyt teksti (näytetään nimen yhteydessä)".

Lopuksi tallenna toimitustavan asetukset.

Lisätty lisätieto tulee verkkokauppaan näkyviin näin: