Miten muokkaan verkkokaupan ulkoasua?

1. Siirry ensimmäiseksi asiakastilin hallintaan klikkaamalla tilin nimeä oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse seuraavaksi aukeavalta välilehdeltä "Verkkopalvelut" ja sen jälkeen "Avaa muokkaustilassa".
  3. Verkkokauppaan sisältöä lisätään "+" -painikkeesta. Alle avautuu valikko, josta voit valita lisättävän sisällön. Voit esimerkiksi lisätä mitä tahansa tekstiä verkkokaupan etusivulle valitsemalla "Vapaa sisältö".
  4. Verkkokaupan voi lisätä yläkuvan klikkaamalla "Verkkopalvelut" -välilehdeltä verkkokaupan nimeä.
  5. Seuraavaksi aukeavalta välilehdeltä valitaan "Ulkoasuasetukset" ja tämän välilehden alaosasta voi lisätä tai vaihtaa yläkuvan.