Miten löydän alkaneet tapahtumat Lippukassasta?

Eventio Lippukassa on helppo tapa toteuttaa tapahtuman ovi- ja muu kassamyynti.

Lippukassa piilottaa alkaneet tapahtumat oletuksena 15 minuutin kuluttua tapahtuman alkamisen jälkeen. Jos haluat, että alkaneet tapahtumat näkyvät Kassan luettelossa, toimi seuraavasti:

• Valitse Lippukassan oikeasta ylälaidasta Asetukset-välilehti (rattaan kuva)
  • Poista valintaruutu kohdasta "Piilota alkaneet tapahtumat (15 min)"
  • Klikkaa Tallenna

Näin näet Lippukassan Tapahtumat-välilehdellä myös jo alkaneet vanhemmat tapahtumat.