Millä laitteilla voin katsoa virtuaalitapahtumia tai tallenteita?

Evention verkkokaupassa julkaistavia ja myynnissä olevia virtuaalitapahtumia ja niiden tallenteita voit katsoa seuraavilla yleisimmillä verkkoselaimilla ja laitteilla.

Voit kokeilla striimin katselua etukäteen käyttämällä lippukoodia TESTI.

Tietokoneella voit katsoa lähetyksiä omalla verkkoselaimellasi. Suosittelemme aina uusimman selainversion käyttöä.

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge

Mobiililaitteista striimit ovat katsottavissa:

• iPhone ja iPad, joissa iOS -versio v13 tai uudempi (Safari, Google Chrome ja Firefox)
  • Samsung, Huawei ja OnePlus -laitteet, joissa Android v5 tai uudempi (Google Chrome ja Firefox)

Älytelevisiot:

• LG:n älytelevisiot, joissa webOS 4.x tai uudempi