Miten voin lisätä erillisen laskutusosoitteen tilaukselle?

Kun lähetät laskua asiakkaalle Eventiosta, lasku lähetetään oletuksena tilaukselle merkitylle asiakkaalle/yhteyshenkilölle. Voit halutessasi antaa erillisen laskutusosoitteen/laskutusasiakkaan, jolloin lasku tilauksesta lähtee tähän erilliseen laskutusosoitteeseen.

Huomioi, että laskutusosoitteen lisääminen jälkikäteen ei vaikuta tilauksen aiempiin laskuihin. Tarvittaessa vanha, jo muodostunut lasku tulee poistaa ja luoda laskutusosoitteen lisäämisen jälkeen uusi lasku.

Lisää laskutusosoite seuraavasti:

• Valitse tilauksen Maksut & kuitit -välilehti. Erillinen laskutusasiakas näkyy välilehden ylälaidassa, jos se on annettu.
  • Klikkaa kursori "Etsi asiakasta..:" -kenttään ja paina enteriä (kenttään ei tarvitse kirjoittaa mitään). Ruudulle avautuu uusi asiakaskortti.
  • Täydennä asiakastiedot. Jos lasku lähetetään yritykselle tai yhdistykselle, klikkaa valintaruutu "Luo uusi yritys-/yhteisöasiakkuus". Laskutusta varten on syytä aina antaa mahdollisimman runsaat tiedot.
  • Tallenna asiakastiedot Tallenna uusi asiakas -painikkeesta

Voit tämän jälkeen luoda laskun Maksut & kuitit -välilehden Luo lasku -painikkeella. Uusi lasku luodaan nyt tekemällesi laskutusasiakkaalle.