Miten voin lisätä PDF-lippuihin taustakuvan?

Taustakuvan lisääminen PDF-lippuun on oiva keino tuoda lippuun lisätietoja, turvallisuusohjeita tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden mainoksia.

Taustakuvan koko tulee olla 793 x 1008 px ja se ulottuu teknisiä osia lukuunottamatta (n. 2 cm arkin alalaidassa) koko lippuarkin taustalle. Taustakuva voi olla PNG- tai JPG-formaatissa.

Lataa suunnittelupohja (blanco kuva) tästä

Taustakuvan lisääminen kaikkiin lippuihin

• Siirry Eventio-asiakastilisi Lippuasetukset-osioon
  • Valitse Kuvat ja sisällöt -kohdasta Taustakuva A4-arkille ja klikkaa Lisää sisältö
  • Valitse omalta koneeltasi kuvatiedosto (Valitse tiedosto... tai Selaa... -painike, selaimesta riippuen)
  • Klikkaa Tallenna elementti

Taustakuvan lisääminen vain tietyn tapahtuman lippuihin

Oletuksena sama, edellä mainittu taustakuva on kaikissa tapahtumajärjestäjätililtäsi myydyissä lipuissa. Voit kuitenkin vaihtaa kuvan yhteen tai useampaan tapahtumaan, jolloin asianomaisen tapahtuman lippuihin tulee erillinen kuva, esimerkiksi eri otteluisännän mainos.

Löydät tapahtumakohtaiset lipun ulkoasuasetukset asianomaisen tapahtuman Lippuasetukset-välilehdeltä. Taustakuvan lisääminen tapahtuu edellä kuvatulla tavalla tällä välilehdellä.