Miten teen uuden striimattavan tapahtuman?

Striimaustapahtuman luonti Eventioon tapahtuu seuraavasti:

Luo ensin tapahtumarunko normaalin tapahtuman tavoin. Valitse Tapahtumat-välilehdeltä > Uusi tapahtuma tai kopioi jokin aiempi tapahtuma. Voit kopioida myös livetapahtuman uudeksi striimitapahtumaksi.

Lisää tapahtumaasi ainakin yksi lipputuote, jonka striimiä katsova yleisö ostaa. Lipun hinta voi olla 0€. Voit luoda useita eri hintaisia lippuja.

Siirry tapahtuman Striimiasetukset-välilehdelle, jossa määrittelet minkälaisesta striimistä tai tallenteesta on kyse.

Valitse Striimin tyyppi -valikosta sopiva valinta: Suora lähetys, YouTube tai Vimeo.

Määrittele halutessasi ajankohdat katselumahdollisuuden avautumiseen tai päättymiseen. Suorissa lähetyksissä katselumahdollisuus kannattaa avata noin 5 min ennen tapahtuman aloitusta ja päättää esimerkiksi 7 pv tapahtuman jälkeen. Varsinainen striimin lähetys tapahtumapaikalta kannattaa aloittaa muutama minuutti ennen katselumahdollisuuden avautumista, jotta striimiin liittyvät katsojat näkevät lähetyksen toimivan.

Lisää halutessasi Tietoa striimistä -kenttään sisältöä, joka näkyy striimin katselusivulla. Voit esimerkiksi nostaa tärkeitä aikatauluja tai tallennestriimeissä tallenteen kohtia (esim. ottelun eri erät).

Tallenna lopuksi tapahtuman asetukset. Saat tämän jälkeen nähtäväksesi asetukset kuvavirran lähettämiseksi Eventioon.