Miten lisään uuden käyttäjän Eventioon?

Voit lisätä uusia käyttäjätunnuksia järjestäjätilillesi Eventioon, jos olet tilisi pääkäyttäjä tai sinulla on Käyttäjähallinta-oikeudet.

Evention käyttäjä tunnistetaan aina sähköpostiosoitteella ja sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva. Kutsuttava käyttäjä valitsee salasanansa. Emme suosittele usean henkilön käytössä olevia sähköpostiosoitteita tietoturvasyistä.

Lisää uusi käyttäjä seuraavasti:

• Siirry Asiakastilin hallinta > Käyttäjät -osioon (suora linkki)
  • Klikkaa Lisää uusi käyttäjä
  • Anna uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse käyttäjälle annettavat käyttöoikeudet
  • Klikkaa Kutsu käyttäjä -painiketta

Käyttäjälle lähetetään kutsuviesti, jota klikkaamalla hän pääsee valitsemaan oman salasanansa ja täydentämään käyttäjätiedot (nimi ja puhelinnumero).

Mitä eri käyttöoikeudet tarkoittavat?

Pääkäyttäjä

Pääkäyttäjä on henkilö, jolla on oikeus kaikkiin Evention toimintoihin. Pääkäyttäjän voi vaihtaa ottamalla yhteyttä Evention asiakaspalveluun.
Täydet oikeudet
Käyttäjällä on oikeus kaikkiin Evention toimintoihin, pl. käyttäjien hallinnointiin, ellei käyttäjälle ole erikseen valittu Käyttäjähallinta-oikeutta.
Käyttäjähallinta
Käyttäjällä on oikeus lisätä ja poistaa käyttäjiä Eventioon.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu-oikeuksilla käyttäjä voi tarkastella asiakas- ja tilaustietoja, tehdä varauksia ja muokata niitä.
Toimisto
Toimisto-oikeuksilla käyttäjä pääsee laajasti muokkaamaan tapahtumatietoja, tarkastelemaan raportteja ja näkemään tapahtuman oman rahaliikenteen tietoja.
Taloushallinto
Taloushallinto-oikeuksilla käyttäjä pääsee näkemään Evention tilitysraportteja ja laskuja, sekä muokkaamaan tapahtuman rahaliikenne- ja raporttitietoja.
Raportointi
Käyttäjällä on oikeus päästä tarkistelemaan raportteja, tapahtumien myyntitilannetta sekä asiakasluetteloita
Webmaster
Käyttäjällä on oikeus tehdä muutoksia verkkokauppaan ja sen ulkoasuasetuksiin.
Kassa
Käyttäjällä on oikeus käyttää Evention kassatoimintoja.
Eventio Live
Käyttäjällä on oikeus päivittää Eventio Live -mobiiliapin sisältöjä