Miten vaihdan lipun ulkoasun paremmin striimilipulle sopivaksi?

Evention PDF-lippujen ulkoasu on suunniteltu livetapahtumille, jolloin esimerkiksi lipputunniste näkyy usein vain pienenä tekstinä. Striimitapahtumalipuissa lipputunniste on kuitenkin tärkeä olla helposti asiakkaan löydettävissä.

Voit vaihtaa striimitapahtumasi lipun ulkoasun seuraavasti:

• Avaa tapahtuman asetukset Tapahtumat-välilehdeltä ja klikkaamalla muokattavaa Tapahtumaa
  • Siirry Lippuasetukset-välilehdelle
  • Valitse Ulkoasu-valikosta "Suuri lipputunniste"
  • Klikkaa Tallenna