Miten voin syöttää tapahtumapaikan tiedot?

Tietyissä tapauksissa on hyödyllistä, että syötät tapahtumapaikasta tarkempia tietoja Eventioon. Tällöin esimerkiksi Googlen, Bingin ja muiden hakukoneiden tapahtumatietoihin tulee näkyviin tapahtumasi tarkempi osoite.

Kun luot uutta tapahtumaa tai päivität olemassa olevaa tapahtumaa, pääset valitsemaan tapahtumapaikan pudotusvalikosta.

Jos haluat, että asiakkaille näytetään valitsemasi tapahtumapaikan sijaan jokin muu tieto esim. verkkokaupassa, lipuissa tai tilausvahvistuksissa, voit kirjoittaa tekstin "Muu paikkatieto" -kenttään.

Vaikuttaako valittu tapahtumapaikka myytävien lippujen määrään?

Ei vaikuta. Jokaiselle tapahtumalle määritellään erikseen kokonaiskapasiteetti, katso ohje täältä.