Miten voin rajata tapahtumatuotteen kulttuuri- ja liikuntaetujen ulkopuolelle

Toisinaan voi olla tarpeen estää tiettyjen lippujen maksaminen virike-etuuksilla. Esimerkiksi jos tapahtumalla on omat lastenliput niiden ostaminen voidaan estää tuotekohtaisesti seuraavaan ohjeen avulla.

Yksityiskohtaiset ohjeet

1. Valitse tapahtuma
  2. Valitse vasemmalta välilehti Tuotteet
  3. Siirry tuotteen tietoihin klikkaamalla vieressä näkyvää keltaista kynää.
  4. Valitse Ostorajoitukset -välilehti
  5. Kielletyt maksu- ja toimitustavat -Otsikon alla löytyy kohta Kulttuuri-/liikuntaetumaksujen erikoiskäsittely.
  6. Valitse vaihtoehto Estä kulttuuri-/liikuntaetuusmaksut.
  7. Tallenna uudet ostorajoitukset, kyseisen välilehden alareunasta löytyvällä Tallenna ostorajoitukset -napilla.