Miten voin selvittää Evention kustannukset tuotannoittain/kustannuspaikoittain/tapahtumittain?

Eventio veloittaa tapahtumajärjestäjältä käyttöön perustuvat kustannukset kootusti kuukausittain. Veloitus tehdään suoraan tilitysten yhteydessä, ellemme ole erikseen sopineet erillisestä laskutuksesta.

Veloitus tehdään koontiveloituksena. Eri veloitusperusteet (esim. lippumäärä, verkkomaksut, korttimaksut ja laitevuokrat) on eritelty tilitysraportissa, mutta erittelyä ei ole tällä hetkellä saatavilla tuotannoittain/kustannuspaikoittain/tapahtumittain. Mahdollisuus kustannusten erittelyyn tapahtumittain on meiltä usein toivottu ja se on myös kehityslistallamme korkealla.

Tulot on mahdollista eritellä kustannuspaikoittain ns. tilitysryhmätoiminnon avulla. Katso ohje tilitysryhmien käytöstä.

Yksi vaihtoehto kustannusten jakoon eri kustannuspaikoille voisi olla esim. niiden jako eriteltyjen tulojen mukaan. Esimerkkinä jos tulot ovat produktiolle A 1000€ ja produktiolle B 2000€, ja Evention laskutus yhteensä 300€; voisi kulut jakaa niin että 100€ kuluista kirjataan produktiolle A ja 200€ kuluista produktiolle B.

Oliko tästä artikkelista hyötyä? Kiitos vastauksestasi Arviointi epäonnistui

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä