Voinko käyttää samaa sähköpostiosoitetta eri järjestäjätileillä

Kyllä voit.

Eventiossa käyttäjä tunnistetaan sähköpostiosoitteella ja samaa sähköpostiosoitetta voi käyttää eri tapahtumajärjestäjien tileille kirjautumiseen.

Jos toimit esimerkiksi kahdessa eri urheiluseurassa, Eventioon kirjautumisen jälkeen näet kaikki ne seurat joiden tilille sähköpostiosoitteellasi on käyttöoikeus. Kirjautumisen jälkeen valitset, minkä seuran tapahtuma-, tilaus- ja muita tietoja haluat tarkastella.

Voiko käyttäjätunnuksella olla erilaiset käyttöoikeudet eri tileillä?

Kyllä voi. Tunnuksellasi voi olla esimerkiksi yhdessä järjestäjätilillä pääkäyttäjäoikeus ja toisella tilillä vain raportointioikeus.