Miten voin lähettää vapaalippuja kutsuvierailleni?

Voit lähettää kutsuvieraillesi vapaalippuja suoraan Evention paneelista seuraavasti:

  • Luo ensin uusi tilaus oikean ylälaidan Uusi myynti -painikkeesta tai Tilaukset-välilehden oikeasta laidasta Uusi tilaus. Tilausrunko avautuu ruudulle.
  • Valitse oikeasta laidasta Lisää tapahtuma, jos haluat lisätä tiettyyn tapahtumaan liittyviä lippuja. Lisää tuote -painikkeen kautta voit lisätä ei-tapahtumaan liittyviä tuotteita, kuten sarjakortteja tai avoimia lippuja.
  • Valitse tapahtuma/tuote ja anna kappalemäärä
  • Lisää tuotteet tilaukselle (oikean alakulma vihreä Tallenna tilaukselle -painike)
  • Toista tarvittaessa muille tuotteille. Voit lopuksi sulkea lisäysikkunan oikean yläkulman Sulje-painikkeesta, jolloin palaat takaisin tilaussivulle
  • Jos lisäämäsi tuote on normaalisti maksullinen, voit muuttaa sen hinnan 0€:oon tälle tilaukselle: klikkaa tilauskortilta ao. tuotteen kohdalla näkyvää hintaa ja muuta avautuvassa lomakkeessa hinta oikeaksi.
  • Syötä tilaukselle asiakastiedot, eli lippujen saaja. Vie kursori tilauskortin Hae asiakasta... -kenttään ja paina Enter. Saat ruudulle uuden asiakaskortin, jonne voit täydentää asiakkaan tiedot. Voit myös syöttää hakukenttään asiakkaan nimestä osan ja poimia asiakastiedot asiakasrekisteristä. Asiakastiedot eivät ole pakollisia, mutta helpottavat tilausten hallinnointia jatkossa.
  • Siirry vasemmasta laidasta Liput-välilehdelle ja klikkaa Muodosta uudet liput. Valitse avautuvasta ikkunasta lippujen lähetystapa (sähköpostitse tai tekstiviestinä) ja anna vastaanottajan sähköpostiosoite. Klikkaa Muodosta liput, jolloin liput lähtevät annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tilaukselle kannattaa usein kirjoittaa myös lisätietoja, jotta voit jakaa tietoa muille käyttäjille mistä tilauksessa on kyse.

Jos samansisältöisiä tilauksia on tarve lähettää useille eri vastaanottajille, voit myös tuoda tilaustiedot Excel-tiedostona.

Oliko tästä artikkelista hyötyä? Kiitos vastauksestasi Arviointi epäonnistui

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä