Miten otan vastaan Epassi-maksun Lippukassalla?

Epassi-maksun vastaanottaminen Lippukassalla tapahtuu seuraavasti. Huomioi, että asiakkaan ei tule tehdä itse maksua omassa mobiilisovelluksessaan, vaan myyjä tekee veloituksen kassan puolella.

Varmista myös aina, että asiakkaan tekemät ostokset täyttävät liikunta- ja kulttuuriedun määritykset. Esimerkiksi oheistuotteita, t-paitoja, katalogeja tai perhelippuja ei saa maksaa Epassilla.

1. Klikkaa Muut maksutavat -painiketta

2. Valitse ePassi

3. Pyydä asiakkaan puhelinnumero sille varattuun kenttään ja paina hakupainiketta.

4. Asiakkaan nimi tulee automaattisesti sille varattuun ruutuun. Tarkista asiakkaan henkilöllisyys!

Summaksi tulee automaattisesti ostoksen loppusumma tai jos asiakkaan saldo on sitä pienempi, asiakkaan käytettävissä oleva saldo.

5. Viimeistele veloitus "Maksa" -painikkeella.