Evention käyttöönotto

Evention käyttöönotto ja tukisivustoon tutustuminen

Tässä artikkellssa tarkastelemme Evention keskeisimpiä ja tärkeimpiä toimintoja. Evention järjestelmän oppii parhaiten tekemällä itse! Tässä ohjeessa käydään yhdessä läpi miten tapahtumia laitetaan myyntiin verkkokauppaan, miten verkkokauppaa voi visualisoida sekä miten tilauksia hallitaan.

Ensimmäisen tapahtuman perustaminen

Olemme perustaneet sinulle tilin, joka on vielä testitilassa. Aloitetaan käyttöönotto perustamalla ensimmäinen tapahtuma verkkokauppaan. Tapahtuman perustaminen on yksinkertaista ja onnistuu "Tapahtumat" -välilehdeltä.

Tarkempi ohje tapahtuman perustamiseen löytyy täältä (linkki aukeaa uuteen välilehteen): https://tuki.eventio.fi/article/43-miten-luon-uuden-tapahtuman. Tapahtuman julkaisemisen jälkeen tapahtuma generoituu verkkokauppaan pienellä viiveellä (5 - 10 min).

Tutustu myös tapahtuman kopioimiseen! https://tuki.eventio.fi/article/156-miten-voin-kopioida-tapahtuman


Alla oleva kuva on esimerkki meidän verkkokaupasta: https://jurps.eventiolive.fi. Julkaistut tapahtumat tulee alla olevan kuvan mukaisesti verkkokauppaan.

Verkkokaupan ulkoasu

Verkkokaupalla ei oletuksena ole yläkuvaa, taustakuvaa tai tapahtumakuvia. Verkkokaupan visuaalisuuden kannalta on tärkeää käydä lisäämässä ylä- ja taustakuva verkkokaupalle tämän ohjeen avulla: https://tuki.eventio.fi/article/139-miten-voin-lisata-verkkokauppaan-ylakuvan .

Jokaisella tapahtumalla on erikseen oma tapahtumakuva. Tapahtumakuvan voit lisätä tapahtuma-asetuksista kohdasta "Kuvat". Alla olevan ohjevideon voit suurentaa klikkaamalla tästä.

Tilausten hallinta

Asiakkaiden tekemät ostot tallentuvat tilauksina hallintapaneeliin. Jokaisesta ostotapahtumasta muodostuu uusi tilaus. Yhdellä tilauksella näkyy kaikki ostotapahtuman liput ja tuotteet. Tilaukset yksilöidään tilausnumeroilla, jotka ovat muotoa XX*****.

Yleisimmät asiat, joita tilauksella hallinnoidaan on lippumuutokset, lippurahojen palautus ja lippujen lähettäminen uudelleen. Tilausten hallintaan kannattaa tutustua näillä ohjeilla:

Tilitykset & Rahaliikenne

Tutustu tilityksiin ja rahaliikenteeseen täällä: https://tuki.eventio.fi/category/49-tilitykset-ja-rahaliikenne

Oliko tästä artikkelista hyötyä? Kiitos vastauksestasi Arviointi epäonnistui

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä